Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Prodir DS3 balpennen

Bedrukte Prodir DS3 pennen:

Met de Prodir DS3 heeft u de absolute bestseller van Prodir in huis! Het iconische design staat gelijk aan de hoogwaardige kwaliteit die Prodir nastreeft. De Prodir DS3 kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Ook heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren betreft de uitvoering van de pen. De Prodir DS3 pen heeft 8 verschillende varianten. De achterkant van de Prodir DS3 pen kan uitgevoerd worden met een kleurige ring, voor een attractief accent. Naast de keuze van het type pen en de kleur kunt u er ook voor kiezen om de pen te voorzien van een satin of standaard punt. Daarnaast heeft u de keuze uit een hervulbare blauwe of zwart schrijvende vulling van 1 of 1.4 mm.

Prodir DS3 pennen met logo:

Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitsbalpennen in het hogere prijssegment. Zoals bij bijna alle Prodir balpennen zorgt ook hier het Floating Ball schrijfsysteem voor een bijzonder aangenaam schrijfgevoel. De Prodir DS3 biedt u meerdere opties betreft bedrukking van de pen. Zo kunt u uw logo op de clip bedrukken, maar heeft u ook de mogelijkheid uw website aan de zijkant te bedrukken. De brede en lichtgebogen clip is perfect voor bedrukking. Door het unieke ontwerp is de Prodir DS3 pen een doelftreffende reclamedrager met een luxe uitstraling. Ook bij Prodir wordt gedacht aan duurzaamheid. Zo wordt het afval dat ontstaat tijdens het productieproces hergebruikt en kunt u kiezen voor de DS3 Biotic, die voor 80% biologisch afbreekbaar is.

Prodir DS3 pennen bestellen:

Prodir DS3 pennen zijn tijdloos, elegant en staan bekend als ‘The Original’ onder de Prodir pennen. De Prodir DS3 pennen zijn al vanaf 500 stuks verkrijgbaar. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir DS3 pen eruit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Alle mogelijkheden van de Prodir DS3 pen zorgen ervoor dat u een pen samen kunt stellen die perfect aansluit bij de huisstijl van uw organisatie!