Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Prodir DS8 balpennen

Bedrukte Prodir DS8 pennen

De Prodir DS8 pen is tot in het kleinste detail een functionele balpen.  De driehoekige pen heeft een tijdloos design en een ergonomisch ontwerp. De driehoekige vorm van de Prodir DS8 pen en de Floating Ball vulling zorgen voor een zeer aangenaam schrijfgevoel. De Prodir DS8 pen is verkrijgbaar in 20 verschillende en zakelijke kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende metalen clips, wat de pen nog exclusiever maakt! Verder heeft u de keuze uit een hervulbare blauw of zwart schrijvende vulling en kunt u de pen voorzien van een standaard of satin punt. Met de uitvoeringen Matt, Polished, Soft Touch en Transparent heeft u meer dan voldoende mogelijkheden!

Prodir DS8 pennen met logo

Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitsbalpennen in het hogere prijssegment. De Prodir DS8 pen heeft 5 drukposities op de clip, op de houder en naast de clip. Hierdoor heeft u veel mogelijkheden om de Prodir DS8 pen te personaliseren met uw logo of bedrijfsgegevens. De Prodir DS8 pennen hebben een praktische clip waarmee ze vrijwel aan alles eenvoudig vastgemaakt kunnen worden. De combinatie van uitstekende kwaliteit en schrijfcomfort maakt de Prodir DS8 pen een succesvolle reclamedrager met een luxe uitstraling.

Prodir DS8 pennen bestellen

De Prodir DS8 pen is door het opvallende en extravagante uiterlijk een uitstekende keus voor uw bedrijf. Prodir is een merk dat bekend staat om haar producten van zeer hoge Zwitserse kwaliteit. De Prodir DS8 pennen bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir DS8 pen er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Alle mogelijkheden van de Prodir DS8 pen zorgen ervoor dat u een pen kunt samenstellen die perfect aansluit bij de huisstijl van uw organisatie!