Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Prodir DS9 balpennen


Prodir DS9 balpennen

Bedrukte Prodir DS9 pennen

Met de Prodir DS9 pen heeft u de winnaar van ‘The Promotional Gift Award’ in huis!  Anders dan de meeste Prodir pennen biedt de Prodir DS9 geen 2, maar 4 bedrukbare vlakken. Door het unieke ontwerp heeft de Prodir DS9 pen een luxe uitstraling. De asymmetrische verbinding van de clip en de behuizing maakt het minimalistische en moderne design compleet. Door het Mix & Match-systeem van de Prodir DS9 pen kunnen gepersonaliseerde materialen en kleuren individueel gecombineerd worden. Ook heeft u de keuze om een gekleurde en geïntegreerde ring in de drukker te plaatsen waardoor de pen een kleurrijke toevoeging krijgt. Verder heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard of satin punt en een hervulbare blauw of zwart schrijvende vulling.

Prodir DS9 pennen met logo

Met een hoge functionaliteit en een prachtig design is de Prodir DS9 pen een zeer succesvolle reclamedrager. De gemengde oppervlakken maken van de Prodir DS9 pen een echte blikvanger. Zoals bij alle Prodir pennen zorgt ook hier het Floating Ball schrijfsysteem voor een zeer comfortabel schrijfgevoel.  De Prodir DS9 pen biedt u meerdere opties betreft de bedrukking van de pen. Met 4 druk posities heeft u de mogelijkheid de Prodir DS9 pen personaliseren met uw logo, bedrijfsgegevens, tekst of websitevermelding. 

Prodir DS9 pennen bestellen

Met Prodir pennen kiest u voor Zwitserse kwaliteit, sterke materialen en opvallende designs. Met 20 verschillende kleuren weet u zeker dat u altijd wel een pen kunt samenstellen die volledig aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. De Prodir DS9 pennen bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks. Via onze site kiest u eenvoudig de kleur, het gewenste aantal en het aantal kleuren bedrukking. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir DS9 pen er uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan!