Prodir pennen bedrukken

Het Zwitserse pennenmerk Prodir levert kwalitatief hoogwaardige kunststof pennen. De Zwitserse kwaliteit van de Prodir pen staat garant voor echte kwaliteit. Een strak design en een goed schrijvende vulling zijn de kenmerken van Prodir. De Prodir pennen liggen goed in de hand en blijven bovendien lang in gebruik. 

Een goed ontwerp is altijd de beste manier om een goed verhaal te beginnen. Dit geldt ook voor de techniek die is gebruikt bij de vullingen. Het motto van Prodir is ‘adverteren en schrijven gaan hand in hand’. De Prodir pennen zijn onderverdeeld in verschillende productlijnen. Elke productielijn heeft een uniek design en andere eigenschappen. De Prodir DS3 heeft bijvoorbeeld de optie om een ringetje toe te voegen. Hierdoor sluit de pen nog beter aan bij uw huisstijl. De Prodir DS1 heeft de mogelijkheid om een dot toe te voegen. Deze dot kan bedrukt worden met een eigen logo of tekst.

Er kan gekozen worden voor een speciale soft touch uitvoering. Deze soft touch uitvoering zorgt voor een ultiem schrijfcomfort. De Prodir pennen zijn door ecologische redenen navulbaar en de jumbo vullingen gaan extra lang mee. Ook voorkomen de vullingen dat de Prodir pennen kunnen uitdrogen. Dit is dus helemaal maatschappelijk verantwoordelijk!

De bedrukte pen is de nummer 1 onder de relatiegeschenken. Een pen kent gemiddeld 10 verschillende gebruikers. Hierdoor is een pen het ideale reclamemiddel voor uw bedrijf. Het bedrukken van een pen kost daarnaast niet veel. De Prodir pennen hebben een groot drukoppervlak en u kunt kiezen uit veel verschillende drukposities. Op deze manier kunt u altijd uw logo, bedrijfsnaam of boodschap laten drukken op de pen. Eens een Prodir pen, altijd een Prodir pen!

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten