Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Prodir DS1 balpennen

Bedrukte Prodir DS1 pennen

De Prodir DS1 pen is een dynamische balpen met een houder die soepel overgaat in de clip. In de clip kan een dot worden geplaatst die in 12 kleuren leverbaar is. De Prodir DS1 pen kan op liefst 6 posities bedrukt worden. Ook heeft u keuze uit 12 verschillende kleuren.  Met de uitvoeringen Frosted, Transparent, Matt en Polished heeft u voldoende mogelijkheden. De Prodir DS1 pen heeft als schrijfkleur blauw of zwart en beschikt over een uitstekende floating ball vulling van 1 of 1.4 mm. Ook heeft u de keuze uit een standaard of een satin punt.

Prodir DS1 pennen met logo

Door de slanke vormgeving liggen de Prodir DS1 pennen comfortabel in de hand. De functionele clip maakt het mogelijk om de Prodir DS1 pen een vaste plek te geven in de hoek van de borstzak of bijvoorbeeld in de reis- of schooltas. Een bijkomend voordeel van Prodir DS1 pennen is dat ze haast ongemerkt van eigenaar wisselen. Dit brengt uw bedrijf doeltreffend onder de aandacht van mogelijke klanten, wat de reclamefactor aanzienlijk verhoogd. 

Prodir DS1 pennen bestellen

Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitsbalpennen in het hogere prijssegment. De Prodir DS1 pen is tot wel 4 kleuren te bedrukken en is al vanaf 500 stuks verkrijgbaar. Via onze site kiest u eenvoudig de kleur, het gewenste aantal en het aantal kleuren bedrukking. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir DS1 pen eruit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Prodir DS1 pen kiest u voor Zwitserse kwaliteit, sterke materialen en lang- en soepel schrijvende vullingen!