Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Prodir DS2 balpennen

Bedrukte Prodir DS2 pennen

Met de Prodir DS2 pen heeft u de winnaar van ‘The Promotional Gift Award’ in huis! De Prodir DS2 pen is een opvallende balpen met een opmerkelijk karakter. De Prodir DS2 pen biedt u unieke mogelijkheden betreft personalisering. De button heeft een drukgrootte van 30 x 4 mm aan beide zijden. De Prodir DS2 pen kan tot wel 4 kleuren bedrukt worden en op de houder biedt Prodir nagenoeg een all-round opdruk. De Prodir DS2 pen is leverbaar in 24 verschillende vrolijke, opvallende en zakelijke kleuren. Naast de keuze van het type pen en de kleur kunt u er ook voor kiezen om de pen te voorzien van een standaard of satin punt. Daarnaast heeft u de keuze uit een blauw of zwart schrijvende vulling van 1 of 1.4 mm.    

Prodir DS2 pennen met logo

Prodir is door de hoogwaardige kwaliteit pennen marktleider in het hogere prijssegment. Door het unieke ontwerp is de Prodir DS2 pen een doeltreffende reclamedrager met een luxe uitstraling. Met maar liefst 5 drukposities heeft u de mogelijkheid om de Prodir DS2 pen te personaliseren met uw logo, bedrijfsgegevens of website. De Prodir DS2 pennen hebben een praktische clip waarmee ze eenvoudig aan notities, agenda’s en schooltassen vastgemaakt kunnen worden. 

Prodir DS2 pennen bestellen

De Prodir DS2 pennen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen, hierdoor sluit de Prodir DS2 pen altijd perfect aan bij uw organisatie. De Prodir DS2 pen is al vanaf 500 stuks verkrijgbaar. U heeft de keuze uit de varianten Frosted, Transparent, Matt en Polished. Via onze site kiest u eenvoudig de kleur, het gewenste aantal en het aantal kleuren bedrukking.  Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir DS2 pen eruit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan.