Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte Prodir DS4 pennen


Bedrukte Prodir DS4 pennen

Prodir DS4 balpennen

Tot de Prodir DS4 uitkwam waren alle pennen van Prodir altijd rond of driehoekig. Met de Prodir DS4 brengt Prodir daar verandering in. De Prodir DS4 is verkrijgbaar in een matte of soft touch uitvoering. De clip staat 45 graden geroteerd op de pen en is enkel in een polished uitvoering te verkrijgen. Het drukknopje kan zowel in dezelfde kleur als de clip gekozen worden als in een metalen uitvoering in Satin of Chroom.

Prodir DS4 balpennen bedrukken

Door zijn vierkante vorm kan de Prodir DS4 op vele manieren bedrukt worden. U kunt er voor kiezen om uw slogan of website op één van de vier zijden van de houder te drukken terwijl uw logo extra goed naar voren komt op de clip. Door de Prodir DS4 helemaal in eigen kleuren te matchen kunt u kiezen voor een pen die helemaal aanluit bij uw huisstijl en logo. Benieuwd naar hoe de Prodir DS4 eruit komt te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Bedrukte Prodir DS4 balpennen

Prodir is het topmerk onder de bedrukte pennen. Door de unieke uitstraling en hoge Zwitserse kwaliteit blijven Prodir pennen lang in gebruik. De vierkante Prodir DS4 balpen is uitermate geschikt als give-away voor relaties, op beurzen of tijdens open dagen. Door de Prodir DS4 te bedrukken blijft u ook na het geef moment nog lang in beeld bij de ontvanger. Het bedrukken van de Prodir DS4 is mogelijk vanaf 500 stuks.