Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Prodir DS5 balpennen

Bedrukte Prodir DS5 pennen:

Met de elegante Prodir DS5 pen heeft u de winnaar van de ‘Good Design Award’ in huis! De Prodir DS5 pen is een extravagante balpen met een opmerkelijk karakter. Met de Prodir DS5 heeft u keuze uit veel verschillende kleuren in diverse materiaaluitvoeringen. De Prodir DS5 is een extreem veelzijdige pen met een lineair design. Zoals bij de meeste Prodir balpennen zorgt ook hier het Floating Ball schrijfsysteem voor een aangenaam schrijfgevoel. Naast de keuze van het type pen en de kleur kunt u er ook voor kiezen om de pen te voorzien van een standaard of satin punt. Daarnaast heeft u de keuze uit een hervulbare blauw of zwart schrijvende vulling van 1 of 1.4 mm. De Prodir DS5 kan tot wel 4 kleuren op 6 verschillende drukposities bedrukt worden!

Prodir DS5 pennen met logo:

Prodir is een Zwitsers merk dat bekend staat om producten van hoogwaardige kwaliteit. Met de sierlijke balpennen weet u zeker dat u comfortabel kunt schrijven. De combinatie van goede kwaliteit en schrijfcomfort maakt de Prodir DS5 pen een succesvolle reclamedrager met een luxe uitstraling. De Prodir DS5 pennen hebben een praktische clip waardoor ze bijna aan alles vastgemaakt kunnen worden. Met verschillende uitvoeringen zoals Frosted, Transparent, Matt en Polished heeft u een ruime keuze uit een groot assortiment pennen!

Prodir DS5 pennen bestellen:

De Prodir DS5 pen is door zijn opvallende en klassieke uiterlijk een uitstekende keus voor uw bedrijf. De Prodir DS5 pennen zijn al vanaf 500 stuks verkrijgbaar. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir DS5 pen eruit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Met de Prodir DS5 pen bent u niet alleen verzekerd van Zwitserse kwaliteit, maar ook van een pen die perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf!