Prodir DS9 balpennen

Met de bedrukte Prodir DS9 pen heb je de winnaar van ‘The Promotional Gift Award’ om huis! Anders dan de meeste Prodir pennen biedt de Prodir DS9 pen geen twee, maar vier bedrukbare vlakken. Door het unieke ontwerp heeft de Prodir DS9 pen een erg luxe uitstraling. De asymmetrische verbinding van de clip en de behuizing maakt het minimalistische en moderne design compleet. Door het Mix & Match-systeem van de Prodir DS9 pen kunnen gepersonaliseerde materialen en kleuren individueel gecombineerd worden. Ook heb je de keuze om een gekleurde en geïntegreerde ring in de drukker te plaatsen, waardoor de pen een kleurrijke toevoeging krijgt. Daarnaast kun je kiezen voor een standaard of satin punt. Bij Penwereld vind je een ruim assortiment aan Prodir pennen, waaronder de Prodir DS9 pennen.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Prodir DS9 balpennen bedrukken

Alle Prodir pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. De opdruk kan bestaan uit je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De Prodir DS9 pen beschikt over vier druk posities. Met Prodir pennen kies je voor Zwitserse kwaliteit, sterke materialen en opvallende designs. De Prodir DS9 pen is beschikbaar in 20 verschillende kleuren, waardoor je altijd wel een pen kan samenstellen die volledig aansluit bij de huisstijl van jouw organisatie. Ben je benieuwd naar hoe de Prodir DS9 pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Prodir DS9 balpennen met logo

Bij Penwereld kun je de Prodir DS9 pennen al bestellen en bedrukken vanaf 500 stuks. Met een hoge functionaliteit en een prachtig design is de Prodir DS9 pen een zeer succesvolle reclamedrager. De gemengde oppervlakken maken van de Prodir DS9 pen een echte blikvanger. Dit maakt de pennen ideaal om in te zetten als giveaway op beurzen, evenementen of open dagen. Ook kun je de pennen met logo cadeau doen aan je klanten en medewerkers. Zo zal je logo door veel mensen gezien worden en zal de naamsbekendheid van je bedrijf zeker toenemen. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt.

Meer lezen >