Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Snel Prodir pennen bestellen

Snel Prodir pennen bedrukken

Bedrukte Prodir pennen binnen 10 werkdagen geleverd? Dat kan via het Fastlane programma van Prodir. Via Fastlane zijn uw bedrukte Prodir pennen klaar voor verzending binnen 5 werkdagen na goedkeuring op de digitale drukproef. Omdat Prodir pennen geproduceerd en bedrukt worden in Zwitserland duurt de verzending 2 tot 3 werkdagen.

Snel bedrukte Prodir pennen bestellen

Het gebruik maken van het Fastlane programma is zonder meerprijs. Om de snelheid te kunnen garanderen heeft Prodir enkele modellen en kleuren geselecteerd die geschikt zijn voor een snelle levertijd. Dit zijn de DS3, DS5, DS8 en DS9 in de meeste verkochte uitvoering en kleur. Uw logo of tekst kan tot 4 kleuren op de clip gedrukt worden, een bedrukking op de houder is niet mogelijk. Het maximaal aantal te bestellen pennen via Fastlane is 5.000 stuks.

Prodir pennen bedrukken met spoed

Prodir is al sinds de jaren 80 een begrip onder de bedrukte pennen. Naast de hoge kwaliteit staat Prodir ook bekend om de vele customizable opties voor hun pennen. De standaard levertijd bedraagt 2 tot 3 weken. Het komt uiteraard ook wel eens voor dat u sneller Prodir pennen nodig heeft. Via Prodir Fastlane zijn uw Prodir pennen al binnen 10 werkdagen geleverd zonder meerprijs! Ruim op tijd voor uw beurs of evenement!