Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Snel Prodir pennen bestellen

Snel Prodir pennen bedrukken

Bedrukte Prodir pennen binnen 10 werkdagen geleverd? Dat kan via het Fastlane programma van Prodir. Via Fastlane zijn jouw bedrukte Prodir pennen klaar voor verzending binnen 5 werkdagen na goedkeuring op de digitale drukproef. Doordat de Prodir pennen geproduceerd en bedrukt worden in Zwitserland, duurt de verzending 2 tot 3 werkdagen.

Snel bedrukte Prodir pennen bestellen

Het gebruik maken van het Fastlane programma is zonder meerprijs. Om de snelheid te kunnen garanderen, heeft Prodir enkele modellen en kleuren geselecteerd die geschikt zijn voor een snelle levertijd. Dit zijn de DS3, DS5, DS8 en DS9 in de meest verkochte uitvoering en kleur. Jouw logo of tekst kan tot in 4 kleuren op de clip gedrukt worden. Een bedrukking op de houder is niet mogelijk. Het maximaal aantal te bestellen pennen via Fastlane is 5.000 stuks.

Prodir pennen bedrukken met spoed

Prodir is al sinds de jaren ’80 een begrip onder de bedrukte pennen. Naast de hoge kwaliteit staat Prodir ook bekend om de vele customizable opties voor hun pennen. De standaard levertijd bedraagt 2 tot 3 weken. Het komt uiteraard ook wel eens voor dat je sneller Prodir pennen nodig hebt. Via Prodir Fastlane zijn jouw Prodir pennen al binnen 10 werkdagen geleverd zonder meerprijs! Ruim op tijd voor je beurs of evenement!  

9,3
1 - 30 van 8 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 8 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021